Що таке автоподбір

Все частіше при пошуку нового авто споживачі вважають за краще скористатися послугами компаній, що спеціалізуються на підборі авто. Що таке автоподбор і чому ця послуга популярна?

Автоподбор – це професійна допомога в пошуку авто, відповідного позначеним замовником параметрам. Послуга ця платна, але завдяки професійному вмінню торгуватися й обгрунтовано знижувати ціну, яка властива всім співробітникам компаній, загальна вартість машини для клієнта залишається не вище ринкової.

Автоподбор: що це і чому платна послуга користується попитом

Людина, яка прийняла рішення купити автомобіль, може піти різними шляхами. Найпростіший і дешевий, на перший погляд, шукати авто самостійно. Що ви виграєте? Як показує досвід, виграш в цій ситуації прагне до нуля. Зате серед явних мінусів – витрачені ресурси і величезний ризик зустрічі з шахраями і обманом.

Варіант другий – скористатися допомогою одного. Мабуть, у кожної людини є такий приятель, який «добре розбирається» в автомобілях і може надати підтримку в непростий завданню автопідбору, але варто пам’ятати, що для цього потрібно витратити чимало часу, яке є далеко не у всіх друзів. Перевірка автомобілів займе не один день, при цьому варто враховувати, що ринок авто дуже мінливий і актуальні сьогодні пропозиції завтра вже будуть продані, а їх місце займуть нові машини. Їздити по місту з метою огляду авто не одну годину в день – нелегке завдання, на яку погодяться далеко не всі друзі. Та й експертами навряд чи вони є.

Ще один шлях вирішення проблеми – звернутися до офіційного дилера. Але і тут є підводні камені. Зовсім необов’язково дилер запропонує машини, що відповідають вашим вимогам, а ось дзвінки безлічі менеджерів з салонів можуть викликати роздратування вже в перший день пошуків. Великі склади дилерів – не гарантія того, що потрібне вам авто там є. До того ж, найчастіше вартість автомобілів у офіційних дилерів вище, ніж ціни аналогічних за станом авто у приватних продавців.

Авто підбір від професіоналів – що це таке? Команда компанії Motorscout надає послуги професійного автопідбору, тобто допомагає в найкоротші терміни знайти авто, яке повністю відповідає побажанням замовника. Для цього співробітники витрачають чимало свого часу і сил:

  • що таке професійний автоматичний підбір авто – це моніторинг сотень і тисяч оголошень в день, які необхідно перевірити на відповідність заявленим параметрам ;
  • після того, як шукана машина знайдена фахівець зв’язується з продавцем і проводить попереднє опитування для отримання максимального обсягу інформації про машину;
  • для візуального огляду авто і проведення діагностики доводиться чимало поїздити по місту за свій рахунок (а іноді – по області та в інші населені пункти), витратити час, сили, паливо.

Основи автопідбору від професіоналів – це ретельне вивчення всіх фактів про авто і їх перевірка в реалі. Саме тому послуга не безкоштовна. Але є важливий нюанс – наші фахівці вміють майстерно торгуватися і домагатися знижок, знижуючи ціну машини цілком обґрунтованими доводами. В результаті замовник не переплачує за авто, при цьому – отримує цілий ряд переваг.

Автоподбор від фахівців: ми точно знаємо, що краще вибрати

Професійний автоподбор – це гарантія того, що куплений автомобіль буде в тому технічному стані, яке заявлено господарем. Вам не треба буде витрачатися додатково на ремонт і обслуговування, ви будете впевнені в працездатності електронної частини авто, його реальному пробігу. Співробітники компанії по авто підбором нададуть допомогу у виборі між декількома машинами, порекомендують найнадійніших виробників, врахують такі чинники, як особливості експлуатації авто. При необхідності може бути проведена реєстрація транспортного засобу, його доставка з іншої області України або з-за кордону.

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.