Як купити авто з США

Купити авто в відмінному технічному стані і за прийнятною ціною – сьогодні таке придбання дійсно реально. Але доведеться витратити якийсь час, адже недорогі старі машини, практично не потребують ремонту, пливуть в Україну через океан. Все частіше українці задаються питанням – як купити авто з США швидко і з мінімальними вкладеннями? Спробуємо відповісти на це та інші супутні питання в даній статті.

Чому американські автомобілі користуються попитом в Україні

Причини, що постійно збільшується попиту на авто з Америки прості і легко зрозуміти:

  • транспортні засоби продаються в отличном состоянии;
  • асортимент автомобілів на продаж дуже широкий;
  • ціна б / у машин порівняно низька.

Скільки коштує автомобіль в Штатах? Практика показує, що вартість машин з США і аналогічних по марці, роком випуску, станом авто в Україні різняться в середньому на 30-40% на користь перших. Автомобілі з серйозними дефектами можуть продаватися на аукціонах за ціною, яка стартує з 1 долара. Машини в отличном состоянии обходяться покупцям з усіма додатковими витратами дешевше, ніж такі ж авто в Україні або країнах Європи.

Як привезти авто з США: етап перший

Як купити авто з Америки? Зробити це можна самостійно, а можна – скористатися послугами фірми, що спеціалізується на Автовикуп. Фахівці точно знають, коли і як варто брати участь в торгах, як вирішити всі питання, пов’язані з транспортуванням та розмитненням ТС.

Як купити машину з Америки самостійно? Отримати візу в США, відвідати один з найпоширеніших проведених аукціонів, зробити ставки на обрані лоти на торгах, купити машину і організувати її перевезення в Україну. Процедура покупки, на перший погляд, нескладна, але має чимало підводних каменів. Як замовити автомобіль з Америки? Звернутися до людей, для яких покупка таких авто – робота. Вони точно знають, де колись і як купувати авто, як організувати їх доставку і уникнути зайвих витрат.

Як замовити авто з США: особливості сертифікації автомобілів

Американські авто не зовсім відповідають вимогам до авто, дозволеним для експлуатації в Україні. Для того щоб розмитнити авто, необхідно спочатку отримати відповідний сертифікат. Сертифікація проводиться організацією, філії якої є в найбільших обласних центрах України. Після підтвердження відповідності еко нормам будуть видані необхідні документи. Для проходження сертифікації доведеться пред’явити:

  • техпаспорт ТЗ (отриманий в Штатах);
  • договір про покупку;
  • митну декларацію;
  • посвідчення митниці;
  • паспорт власника – громадянина України та його ІПН.

Скільки коштує оформлення сертифіката? Розцінки залежать від технічного стану авто і кількості необхідних для проведення тестів.

Як правильно розмитнити авто, наведене з Америки: основні моменти

На український ринок американські авто потрапляють після процесу розмитнення. Дотримання цієї умови дозволить на законних підставах експлуатувати авто і не витрачати додатково кошти.

Ціна розмитнення безпосередньо залежить від ціни автомобіля. У загальну суму включаються такі виплати, як:

  • державне мито;
  • акцизний збір;
  • податок на додану вартість.

Пам’ятайте – вартість автомобілів в Америці досить низька, тому навіть з урахуванням розмитнення автомобіль виходить купити дешево.

Як замовити машину з Америки в комплекті з розмитненням – під ключ? Клієнту необхідно надати наступні документи:

  • Техпаспорт на ТЗ з США;
  • Транспортну накладну;
  • Право власності (договір про придбання);
  • Екологічний сертифікат;
  • Цивільний паспорт і ідентифікаційний код.

Якщо ви замовляєте повний комплекс послуг, включаючи вибір машини , її купівлю, транспортування, сертифікацію, розмитнення, досить буде укласти договір з компанією Motorscout.

Як це працює і скільки чекати авто з США

Який термін потрібно для того, щоб авто з-за океану прибуло в Україну? Як правило, весь процес займає 45-60 днів. Клієнт отримує від співробітника компанії, що допомагає з покупкою ТЗ, VIN-код, за яким можна відстежити шлях машини в процесі транспортування.

Як компанії-помічники відправляють тачки з США? У таких посередників є налагоджені зв’язки і надійні перевізники, які гарантовано довезуть цінний вантаж в цілості і в найкоротші терміни.

Як їздити на авто з США

Коли авто прибуває на місце отримання нові власники не завжди відразу ж займаються оформленням всіх необхідних документів. Варто пам’ятати – на автомобілі, не пройшов сертифікацію, їздити по дорогах України та Європи не можна. А без розмитнення вам заборонено рух через кордони. До того, як буде проведена митне очищення, машина оформлена на іноземна фізична або юридична особа і ризикувати з порушенням законодавства не варто.

Не затягуйте з оформленням документів – як тільки тачка приїде до вас відразу ж займіться розмитненням і поставте авто на облік. Тільки після цього машина стане повноцінною власністю нового власника.

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.