Які авто вигідно купувати в США: ТОП машин з Америки

Кількість американських авто на дорогах України з кожним роком стає все більше. Ще до випуску закону про евробляхах «американці» обігнали дешевих «європейців» за популярністю і стрімко почали витісняти їх з ринку. Кількість популярних авто, привезених з США, збільшується, і попит на них не збирається падати.

Пригнати автомобіль з Америки можна будь-якої моделі, марки, року випуску, з різним об’ємом двигуна, бензиновим або дизельним мотором. На вибір учасників аукціону – пропозиції в різній комплектації, з автоматичними і механічними коробками передач, гібриди, електрокари. Кросовери, хечбек, седани, універсали в різному стані – після комплексного обслуговування, під ремонт, ідеальні і практично нові з мінімальним пробігом – популярні авто з Америки дійсно привертають увагу.

Які авто вигідно купувати в США? Не варто думати, що абсолютно всі американські машини – це найкраща в житті покупка. Серед лотів на аукціонах повно битків, які стануть лише тратою грошей і часу.

Яку машину купити з США, щоб не прогадати

Перша порада – купуйте авто тільки на страховому аукціоні, куди лоти потрапляють після аварій і де є шанс підібрати автомобіль з несуттєвими ушкодженнями, наприклад, вимагає виключно заміни будь-якого елементу обваження, що не впливає на експлуатацію. Відремонтувати авто можна буде вже після його розмитнення в Україні. А купити його вийде за невеликі гроші.

Щоб не потрапити на «утоплеників» і «перевертнів», якими, згідно з чутками, багатий американський ринок, не беріть участь в сумнівних торгах і остерігайтеся машин в ідеальному стані. На жаль, такі авто рідко потрапляють на аукціони, а, значить, проблему варто шукати десь глибше, ніж видно візуально.

Як уникнути проблем і гарантовано дізнатися, яку машину вигідно пригнати з США? Оптимальне рішення – звернутися за допомогою до посередників, які професійно займаються купівлею транспортних засобів на американських аукціонах. Профі точно знають, коли, де і за скільки варто брати авто, а від яких пропозицій краще відмовитися.

Перевірити історію автомобіля допомагають і американські бази даних, наприклад, Carfax. Інформація, розміщена в них, дозволяє дізнатися найдрібніші подробиці про авто, в тому числі було порушення геометрії.

Які машини приганяють з США найчастіше? У більшості випадків українці вважають за краще здійснювати покупку за океаном з метою скоротити витрати. Вибір падає на машини середнього та високого цінового сегмента. Брати найдешевші автомобілі невигідно, адже крім вартості самого транспорту необхідно заплатити і деякі збори:

  • послуги компанії перевізника – 500-1000 доларів;
  • комісія аукціону – до 800 доларів;
  • доставка до порту відправлення – 300-600 доларів;
  • морська логістика – до 1000 доларів;
  • мита і збори розмитнення, послуги брокера і експедитора – до 3000 доларів;
  • ремонт авто.

Таким чином, стає зрозуміло – брати машину самого бюджетного рівня в Америці невигідно, адже націнка на неї виявиться вище вартості аналога в Україні. А ось купити хороший автомобіль за 8-10 тисяч доларів з усіма накрутками цілком можливо. І він, в більшості випадків, виявляється краще по технічній частині і оснащення салону, ніж пропозиції від вітчизняного автопрому, які можна купити за ці ж гроші в Україні.

Найпопулярніші авто з США в Україні

Як показує досвід, відповідь на питання, які авто найкраще купувати з доставкою в Україну з США, простий – купуйте автомобілі з 2012 року випуску з мінімальним пробігом і незначними ушкодженнями кузова. Об’єм двигуна – до 3 тис., Що дозволить заощадити на розмитненні.

Що найкраще пригнати з Америки? Ще недавно українці боялися ризикувати і не набували транспорт дорожче 10-15 тисяч доларів. Сьогодні все більше покупок перевищують позначку в 20-25 тисяч, що говорить про зростання довіри компаніям, організуючим викуп автомобілів в Америці, ми склали рейтинг авто з США, спираючись на дані про найбільш затребуваних моделях.

У ТОП машин з США увійшли:

  1. Ford Focus 2012-2017 років випуску. Обійдеться машина в суму від 8 тис. Доларів. Аналог Volkswagen Golf, представлений моделями нового покоління, користується попитом у всьому світі. Причина популярності – «американська» версія мотора, що відрізняється від двигунів «європейок» живучістю і відмінними характеристиками.
  2. Nissan Leaf також в ТОПі авто з США. Вибирайте модель 2010-2017 років. Практичний і економічний електрокар обійдеться в 9000 і вище. Потужність мотора 107 л.с., авто в Україні коштує в рази дорожче, а пригнані з Америки екземпляри відмінно показують себе в роботі в таксі.
  3. У список популярних машин, приганяли з США, включений і Volkswagen Jetta. Сучасні моделі, що випускаються після 2010 року, доступні з дизельними і бензиновими двигунами, автоматами, механікою і «роботами». На американську Jetta можна встановити газ, та й якість збірки виграшне. З усіма додатковими витратами і таке авто обійдеться в середньому в 10 тисяч.
  4. Серед найпопулярніших моделей авто з США – Ford Fusion з атмосферним двигуном 2,5 літра, доступом без ключа, класичним автоматом. Безліч переваг, вік 7-8 років і ціна всього 10 тисяч – гідні причини, щоб дочекатися доставки через океан.
  5. Toyota Camry 2013-2016 в американській версії відрізняється підвищеним комфортом, можливістю придбати модифікацію з 4-х літровим двигуном, гібридним двигуном. Ціна вище, ніж на раніше позначені моделі – від 13 тисяч доларів, але Камрі того варто.
  6. Audi A6 – один з найбільш частих відповідей на питання, які машини приганяють з США. На американському ринку представлено безліч варіацій популярних в Україні авто. Одні з них виявляються абсолютно невигідними з урахуванням розмитнення. А ось варіанти з 2-х і 3-х літровими турбодизелями можна придбати максимально вигідно. При правильному підборі автомобіля економія складе в середньому 10 тисяч доларів.
  7. Mazda CX5 випуск 2017-2018. Привертає витонченим елегантним дизайном, мінімальною витратою палива. Можна знайти версії з повним приводом. Українцям доступний 6-ти ступінчастий автомат, що забезпечує високу надійність авто.
  8. Honda CR-V – повнопривідний японець, що привертає компактністю і маневреністю. Вартість під ключ – від 15 тисяч. При покупці такого ж автомобіля в Україні доведеться викласти на 6 тисяч більше як мінімум.
  9. Hyundai Elantra 2017 року відрізняються ідеальним дизайном, комфортом і економічністю. Ці авто прекрасно почувають себе і на трасі, і в умовах жвавого міського трафіку. Купівля седана в Штатах дозволить заощадити до 5000 доларів.
  10. Nissan Roque 2016 – популярний вибір американців, який виявився не менш цікавим і для автолюбителів з України. Економічний кросовер ідеальний для сім’ї, комфортний, з відмінною прохідністю. Купити його з усіма додатковими витратами можна від 15 тисяч.

Роздумуєте, яке авто буде найвигідніше пригнати з США? Варіантів чимало і всі вони гідні докладного вивчення. Враховувати при виборі необхідно як особливості продаваних за кордон «американців», так і власні потреби і можливості.

Як вибрати авто в США

Щоб зрозуміти, які машини найбільш вигідно пригнати з США в Україну, дайте відповідь на кілька питань. На який бюджет ви розраховуєте? Який тип кузова хочете отримати? Бензин, дизель, газ, електро, гібрид – що краще саме для вас? Чи є бажані марки і моделі, а може бути, ви вже чітко визначили, що саме хочете одержати, аж до кольору салону?

Важливо розуміти – купувати новий автомобіль в США для перегонки в Україні невигідно. На аукціонах здійснюють купівлю автомобілів з пошкодженнями і з пробігом. Віддайте перевагу варіантам з невеликими кузовними огріхами, в повністю робочому стані, на ходу, з чистою і прозорою історією.

Американський автомобіль – це відмінна якість збірки і обслуговування в сертифікованих центрах. Пробіг у таких авто, як правило, мінімальний – американці вважають за краще замінити стару машину, а не витрачати час на її ремонт.

На аукціони потрапляють найрізноманітніші машини. Одні з них постраждали в результаті ДТП, інші – були пошкоджені під час стихійних лих. Перевага покупки авто на офіційних торгових майданчиках – прозорість історії транспортного засобу. Ви можете в деталях дізнатися, де, коли і що саме сталося з пропонованим лотом. Подумайте, яку суму готові витратити на ремонт і які ушкодження не стануть причиною більш серйозних проблем в подальшій експлуатації.

Не ризикуйте – купити авто в США і здійснити його доставку в Україну найкраще за допомогою професійних помічників. Послуги компанії обійдуться в мінімальну суму, а переваги такого співробітництва – неоціненні. Ви гарантовано отримаєте гарне авто за прийнятні гроші, а не «кота в мішку».

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.