Скільки пливе авто з США в Україну: термін доставки машини з Америки

Купівля автомобіля в США з подальшою його транспортуванням в Україні – популярний спосіб придбання транспортних засобів за низькою вартістю. Все частіше українці вибирають саме американські авто, адже при правильному виборі можна недорого купити машину у відмінному стані, з прекрасною комплектацією і невеликими кузовними ушкодженнями, які легко прибере ремонт. Одне з питань, що задаються клієнтами компаній, що спеціалізуються на викупі машин в Америці – скільки пливе авто з США в Україну? Важливо знати: всі автомобілі перевозяться у контейнерах на судах, які прибувають в порт Одеса. Можна оформити і доставку авіа, але така послуга обійдеться в рази дорожче і «з’їсть» всю економію.

Нещодавно Штати змінили правила перевезення автомобілів. Тепер транспортні засоби відправляються по кілька штук (2-3 авто) в одному контейнері. Таким чином оплата за перевезення стає дешевше, адже за оренду контейнера платять відразу кілька людей – власники перевезених авто.

Від чого залежать терміни доставки авто з США? Крім самого часу подолання океану в загальний період включається час, що витрачається на відправку вантажу, навантаження, тривалість перевезення по суші. Термін доставки авто з США може збільшитися і в залежності від сезону – наприклад, восени і взимку багато американців перевозять своє майно в «теплі краї», найчастіше – до Флориди. З потеплінням поїхав грітися населення повертається і порти знову виявляються перевантажені.

На те, скільки йде авто з США в Україну, можуть вплинути і затримки в дорозі. Вони можуть трапитися в портах, в митних службах, під час морської логістики (наприклад, через погіршення погодних умов).

На термін доставки будь-якого авто з США впливає і час, що витрачається на розвантаження в порту прибуття, оформлення документів і вирішення інших бюрократичних питань.

Як проходить відправка авто і скільки йде машина з Америки

Купівля авто з пробігом на аукціоні (є кілька популярних торгів в Америці) – лише перший етап на шляху отримання нового транспортного засобу. Вибравши і сплативши відповідний критеріям підбору лот необхідно оформити його доставку в порт відправлення. Доставка буде розпочато відразу ж після того, як клієнт зробить оплату самого авто і його транспортування. Якщо ви скористалися послугами компанії, що займається викупом авто, її співробітники переконаються в тому, що машина в тому стані, яке заявлено продавцем, і всі документи в порядку. Доставка машини в порт здійснюється автовозів. Перевезення авто по суші повністю застрахована і здійснюється виключно ліцензованими перевізниками в спеціалізованому транспорті.

Наступний крок – завантаження авто в контейнер і відправка в країну отримання. Сколькопливет контейнер з США в Україну? Перевезення по суші до судна в середньому займає близько тижня. Найтриваліший етап – подолання океану. В Одесу корабель прибуде через 2-3 тижні при відсутності затримок. У порту судно зустрічає експедитор, який проводить перевірку вантажів і їх розподіл по вантажоодержувачам (покупцям автомобілів). Проводиться оформлення документів і оплата митних зборів і мит. Всі ці завдання вирішуються в середньому 3 дні. Після цього проводиться процедура митного очищення, розмитнення. Коли всі формальності улагоджені і збори сплачені посередник приганятиме ваш автомобіль до місця отримання.

Отже, скільки пливе корабель з США в Україну? Близько 3-х тижнів, але цей термін не повний і отримати авто після покупки через 20 днів ви не зможете. Збільште термін на тиждень транспортування по суші, в середньому тиждень, затрачену при розвантаженні і оформленні. Якщо авто необхідно доставити з Одеси в інше місто України – на це може піти ще деякий час. Разом з моменту покупки на торгах до отримання нової машинки в користування пройде близько півтора місяців. Термін може збільшитися в залежності від пори року та інших зовнішніх факторів.

Американський ринок пропонує чимало моделей авто, які популярні в українців. На аукціонах можна купити автомобілі останніх років випуску, з мінімальними пошкодженнями і невеликим пробігом, які після сплати всіх зборів і послуг обійдуться покупцеві набагато дешевше, ніж аналогічні в Україні.

Як виконати підбір авто , не бачачи пропозиції в реалі? оптимальне рішення – скористатися допомогою посередників, які точно знають, які автомобілі і де варто купувати, а які краще обходити стороною. В цьому випадку процес покупки не затягнеться надовго, вся інформація про автомобіль буде з’ясована і представлена покупцеві. При цьому ціна машини зросте не набагато навіть з урахуванням дилерської ставки. Представник компанії підбере необхідну кількість авто, ціна який відповідає тій сумі, яку ви виділяєте на покупку. Після того, як вибір буде зроблений і договір підписаний залишиться лише дочекатися машину в обумовленому місці отримання. Все оформлення документів посередник бере на себе.

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.